Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Spreekbeurten en lezingen

Zoveel hoofden, zoveel zinnen, zegt het spreekwoord. Iedereen heeft zijn eigen mening over allerlei onderwerpen. En dat mag ook! We hebben gelukkig vrijheid van meningsuiting. En wat wordt er veel gesproken en besproken en  gepreekt, zie o.a alle praatprogramma’s via radio en tv-zenders.

En hoeveel preken horen christenen in hun leven? Iedere zondag één of twee, en misschien wel vaker?

Wat heb ik daar als spreker aan toe te voegen?

Het kan eigenwijs lijken, (maar dat risico wil ik nemen!) ik heb een geweldig gave boodschap voor iedereen die het maar wil horen!

Dat is de boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade, die mensen vrijzet op ieder gebied van hun leven! Dat heeft te maken met: je relatie met God, je relaties met mensen, je gezinsleven, je gezondheid en je carrière….

Als spreker  ben ik door God geroepen om het ware Evangelie te brengen. En ik ben ervan verzekerd dat deze boodschap relevant is, super-belangrijk zelfs, voor ieder mens. Of je nu succesvol bent in het leven of niet. Of je rijk bent of wat minder bedeeld, of je je happy voelt of niet, de boodschap van Gods liefde gaat je leven veranderen en maakt er pas echt een succes van!

Dus als spreker heb ik de inspiratie om ieder, die het maar wil horen, te bemoedigen en te zegenen. Wat is er mooier dan mensen te helpen om hun leven op een hoger plan te brengen, het plan dat God voor hun heeft? Gods gedachten over ons zijn alleen maar goed en zijn bedoeling is, om jouw leven tot een vreugde te maken!

Graag wil ik de Bijbelse principes die ik heb ontdekt, doorgeven aan ieder die dit leest. Mijn jarenlange ervaring als groepsleerkracht, en daarna mijn verdere opleiding aan een internationale Bijbelschool als spreker en coach zijn een goede basis om grote en kleine groepen te boeien met een bijzondere boodschap. Geen pep-talks, maar levensecht aansprekend onderwijs om geestelijke principes toe te passen.

Graag word ik uitgenodigd door groepen mensen, en je achtergrond is niet van belang. Het mag in een kerkelijke setting zijn, of voor een buurtfeest, een bedrijfsuitje of een evangelisatiebijeenkomst. Voor iedere groep mensen heb ik een boodschap, uit het leven gegrepen en ook om je op een nieuw niveau te brengen.

Pas deze quote maar toe: “Een succesvol leven begint met een verandering van binnenuit!”

En deze: “God is echt geïnteresseerd in jou, Hij heeft een prachtig plan met je leven!”

Graag wil ik je te helpen, dit plan van God te ontdekken!  

 

Tot ziens en wees gezegend.           

namens mijn Opdrachtgever,                                       

Bert Loonstra