Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Ontmoetingen - 2

EEN VERLAMDE VOET GENEZEN

Deze week hadden we weer eens contact met een vriendin uit Opheusden. Ze kwam lekker een dagje op bezoek. Leuk om weer ervaringen uit te wisselen en herinneringen op te halen.

Maar ze was niet meer zo goed ter been. Ze liep sinds 1½ jaar steeds moeilijker door een verlamde voet, een zg. ‘klapvoet’. Ze had steun nodig van een voetbrace, een stijf ding dat moest voorkomen dat de voet onder het lopen terug klapte naar beneden. De voet was aan het eind van de dag gezwollen en bijna niet te bewegen.

We hebben voor onze vriendin gebeden, haar de handen opgelegd en leven uitgesproken over de hoofdzenuw en over de spieren van het been en de voet. Ook gesproken tegen een ontsteking van één van de tenen. Ook baden we voor rust en vrede en volkomen herstel.

Tijdens het bidden voelde ze een tinteling in haar voet die sterker werd en zich uitbreidde naar boven toe. Even later wilde ze gaan lopen zonder brace en schoenen, en voorzichtig-aan liep ze in de huiskamer heen en terug. Het ging steeds beter en ze werd enthousiast. Ze ging haar voet beter gebruiken…. zo kwam ze ’s morgens als een kreupele bij ons binnen en ging ’s avonds voorzichtig, maar gewoon lopend de deur uit! 

De volgende dagen hebben we telefonisch contact gehad om te horen hoe het ging en ze vertelde dat ze voor het eerst weer een paar normale schoenen aan kon en het lopen ging steeds beter. 

God is goed; onze vriendin is door de kracht van Jezus helemaal genezen!

Jacolien en Bert Loonstra