Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Bidden op straat

Nog niet zolang geleden liep ik in het centrum. Ik had net een prachtig weekend van zoveel van God mee gemaakt. Ik was overvol van Zijn liefde en wilde hier zo graag van uitdelen.

In het centrum besloot ik een man aan te spreken die in een karretje zat. Bij mezelf dacht ik: "Misschien mag ik voor hem bidden voor genezing". Ik begon met een "Hallo meneer, bent u aan het winkelen?" We kregen een kort gesprekje. Hij vertelde dat zijn dochter kanker had en dat het volgens de medische wereld niet zo goed uit zag. Ik bood hem aan om voor haar te bidden of bij haar langs te gaan. Dit sloeg hij af en ik vroeg hem of hij gelooft dat God haar kan genezen. "Ja", was zijn antwoord.

We spraken zo verder over zijn geloof in Jezus. Hij vertelde mij dat hij geen geloofszekerheid had. Hij vroeg zich af of Jezus hem wel echt vergeven had en of hij echt in de hemel zou komen. Ik mocht hem het evangelie uitleggen, kort voor hem bidden. En daar midden in het centrum stond ik bij een man in een karretje die eindelijk de rust en vrede van Jezus ontving na zoveel jaren.... Hij huilde... Heer wat ben ik U dankbaar. Dit was een gouden moment, 'a Godmoment'.

Mirjam, 7 juli 2015