Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Even voorstellen: Henk van Dijk

Mijn naam is Henk van Dijk en ben de oprichter van Geloof in Beweging, operationeel leider, trainer/coach en spreker. 

In de 2009 heeft God mij een beeld in de natuur laten zien waaruit de stichting Geloof in Beweging is ontstaan (http://www.geloofinbeweging.nl/index.php/geloof-in-beweging/het-ontstaan). Ik heb een passie voor Jezus en ben bewogen met mensen om Gods onvoorwaardelijke liefde te delen en hen daarmee te zegenen.

Ben werkzaam geweest in verschillende bedrijven als planner co√∂rdinator en productieleider. Naast mijn werk was sport mijn passie en ben jaren voetbaltrainer/coach geweest van verschillende selectie jeugdteams. Heb verschillende projecten opgezet vanuit kerkelijke gemeenten en interkerkelijke  stichtingen.

In 2011 heb ik mijn leven toegewijd om Jezus te dienen en het evangelie te verkondigen d.m.v. sport bij de stichting Geloofshelden.

God riep mij in 2013 om de de fulltime opleiding op Charis Bible College te gaan doen, om nog meer ondergedompeld te worden in het Woord en mensen te gaan discipelen vanuit genade.

Ik ben een Teamplayer en uit ieder individu het beste weet te halen. Bruggenbouwer die zijn tijd en energie gebruikt om anderen te helpen hun volle potentieel te bereiken. Positieve en motiverende invloed. Veelzijdig, behulpzaam, oprecht en betrouwbaar. Aanmoediger en bemoediger.

Graag wil ik mijn talenten inzetten voor herstel van jeugd & gezin.