Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Even voorstellen: Bert Loonstra

Mijn naam is Bert Loonstra, ik ben bestuurslid en spreker bij Geloof in Beweging. 

In 2013 ben ik bij de stichting betrokken geraakt door contact met Henk van Dijk. We delen dezelfde passie om Gods onvoorwaardelijke liefde en genade te verspreiden, en daarmee vele mensen te zegenen.

Vanuit mijn beroep als groepsleerkracht in het basis-onderwijs (ruim 30 jaar lang) ben ik betrokken geweest bij het welzijn van al de kinderen die ik les gaf en bij hun ouders.

Vanaf 2007 heb ik mijn leven toegewijd aan Jezus – om Hem te dienen door de verkondiging van het Evangelie*.

Daarvoor heb ik van 2011 – 2014 de fulltime opleiding van Charis Bible College gevolgd, en ben tot heden aan deze Bijbelschool verbonden als studentenbegeleider en docent in verschillende Bijbelse vakken en in de praktijk van het leven als christen.

Graag stel ik mijn talenten als brenger van dit Goede Nieuws ter beschikking aan mensen die herstel nodig hebben. Jongeren en gezinnen heb ik hierbij speciaal op het oog, en ook: asielzoekers en mensen die vastgelopen zijn in het leven.

Spreekbeurten en lesgeven zijn mijn specialiteit, en tevens individuele coaching om de principes van het Woord van God in het leven van mensen toe te passen.