Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Wandelcoaching

 

Wandelen is ontspannend en goed voor de fysieke en mentale gezondheid. De ideale combinatie van rust en beweging. Er komt letterlijk en figuurlijk licht en lucht bij. Het is een plezierige manier om tot nieuwe inzichten en keuzes te komen. We kunnen een wandeling specifiek op jouw vraag en situatie toespitsen.

Wandelen is een prettige manier om in gesprek te gaan, het is laagdrempelig en voor vrijwel iedereen mogelijk ongeacht leeftijd of conditie. Je komt letterlijk in beweging waardoor er ruimte en rust in je hoofd ontstaat. De frisse lucht pept je altijd weer op en je krijgt het gevoel er weer tegen aan te kunnen. 

Laat je inspireren door de omgeving, die werkt als een spiegel voor jouw vraagstuk op dat moment. Door onderweg gebruik te maken van symbolen en metaforen uit de natuur kom je snel en krachtig tot de kern van de vraag. Deze bewustwording helpt je verder stappen te ondernemen richting jouw wens of verlangen. Je zult tijdens de wandeling de rust, vrede, liefde ervaren en ontdekken dat je er mag zijn. Zelfacceptatie en zelfvertrouwen zijn sleutels die je krijgt aangereikt voor een gelukkig leven en ongekende rust. Je zult ontdekken dat je moeiteloos zult veranderen.

Henk van Dijk: “Bij mijn passie voor Jezus, mensen en relaties is de activiteit wandelen een belangrijk middel om in beweging te komen en ook tot rust te komen. Ik laat mij inspireren door de natuur om mensen dichter bij zichzelf en de Schepper van de natuur  te brengen.”

Henks passie wandelen is ontstaan na een herstelperiode van 4 jaar waarin hij de vier seizoenen van zijn leven en de natuur heeft doorleefd. In die periode heeft hij ook de opleiding Transformissioneel Coachen gevolgd bij: http://excellence-coaching.nlTransformissioneel Coachen betekent dat we mensen fundamenteel anders gaan leren denken en handelen. Dat heeft alles te maken met wie we ten diepste zijn en de manier waarop we naar het leven kijken.

Een coach kan de ander niet veranderen…

Het is niet de verantwoordelijkheid van een coach om mensen te veranderen. Dat kan hij niet eens. Een coach kan wel mensen een goede richting wijzen. Helpen om de goede weg te ontdekken. Maar daar begint het eigenlijk pas. De simpele waarheid is dat de Geest van God mensen pas echt kan veranderen. De transformatie gaat van binnen naar buiten. Wil je echt veranderen en je leven een nieuwe koers geven? Laat dan je gedachten veranderen door het Woord van God.

Henk: “Als coach wil ik je graag helpen om je visie te vernieuwen door Gods positieve gedachten over jezelf te ontdekken en toe te passen.”

Eenmalige wandeling of verdiepend wandeltraject:

De wandelingen worden gehouden in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De wandelingen duren één of anderhalf uur. Je kunt kiezen voor een enkele wandeling, waarbij we het thema of  je eigen vraag bespreken en daarop reflecteren, waardoor je inzicht krijgt hoe je er verder mee kunt. Of je kunt kiezen voor een traject van vijf wandelingen, waarbij we veel meer de diepte in gaan en meer details kunnen bespreken. Je krijgt beter inzicht in jezelf, door extra oefeningen verwerk je alles dieper, en je maakt je de veranderingen meer eigen.